In het najaar op vakantie

vakantiepark herfstvakantie

Vaak ga je naar een vakantiepark herfstvakantie als je er nog even uit wilt in het najaar, het is de laatste mogelijkheid voor de feestdagen om op vakantie te gaan. Met een beetje geluk tref je het nog met het weer, en pak je nog wat heerlijke zonnige dagen mee. Maar ook als het weer wat onstuimiger wordt is er meer dan voldoende te doen op camping de Leistert, je kunt overnachten in een schitterende bungalow, maar ook een lodge is een leuk idee met kinderen. 

Er is altijd iets te doen

Voor een vakantiepark herfstvakantie moet er natuurlijk voor de kinderen wel iets te doen zijn, daar hoef je bij de Leistert geen zorgen over te hebben. Speeltuinen in de overdekte plaza en buiten zorgen ervoor dat de kinderen zich nooit vervelen. Dan hebben we het nog niet over de prachtige binnen en buitenzwembaden gehad, goed of slecht weer er kan altijd worden gezwommen op het park. Ook voor volwassenen zijn er leuke activiteiten om te doen, een balletje gooien op de bowlingbaan bijvoorbeeld. 

vakantiepark herfstvakantie

Gelegen aan de rand van het bos

Tijdens de vakantie herfstvakantie is het natuurlijk ook heerlijk om te genieten van de prachtige natuur rondom vakantiepark, maak een heerlijke wandeling in het bos wat aangrenst aan de Leistert. Prachtige natuur, heerlijke frisse lucht om even op adem te komen en optimaal te genieten van je vakantie. Pluck en Pien zorgen dat je kinderen aan de gang worden gehouden met het animatieteam, mooier en fijner kan een vakantie niet worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *