Een vakantie op de Sallandse Heuvelrug: garantie voor succes

Vakantieparken Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een natuurgebied dat pakweg halverwege Deventer en Almelo ligt. Het wordt door velen tot de mooiste en meest afwisselende natuurgebieden van Nederland gerekend. Zeker als je in eigen land op vakantie gaat is deze regio een uitstekende optie voor alle mensen die van rust en natuur houden. Uiteraard kun je echter ook vanuit elke plek in Nederland een dagtrip naar de Sallandse Heuvelrug ondernemen. Voor langer blijvende vakantiegangers vormen de vakantieparken bij de Sallandse Heuvelrug de beste uitvalsbasissen. Lees hieronder voor welke activiteiten dat geldt.

Maak mooie wandelingen

Wanneer je enkele dagen of weken bij de Sallandse Heuvelrug verblijft, dan zou het zonde zijn als je de vele natuurlijke hoogstandjes van dit gebied niet met eigen ogen zou aanschouwen. En ja, dit kun je nu eenmaal het best wandelend doen. Al wandelend voel je de natuur simpelweg het best. Ook kun je dan rustig de tijd nemen om om je heen te kijken en alle geluiden waar te nemen.

Vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Bezoek het Natuurmuseum

Aan de zuidkant van de Sallandse Heuvelrug vind je Natuurmuseum Holterberg. Dit is een erg aangenaam en leerzaam museum waar de natuur uiteraard helemaal centraal staat. Uniek aan het Natuurmuseum zijn de diorama’s die hier staan opgesteld. Verder blinkt dit museum uit in kindvriendelijkheid. Een dagdeel in dit museum doorbrengen is dus een garantie voor een plezierige tijd voor het hele gezin. Vanzelfsprekend is een museumbezoek ook een goed alternatief om een dag met slecht weer door te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *